Szüleim kedvence

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 20 dkg angol szalonna
  • újhagyma
  • 20 dkg kolbász

a mártáshoz

  • 3 evőkanál paprikakrém
  • 2 dl tejszín
  • majoranna
  • 10 dkg füstölt sajt
  • 1 csomag szélesmetélt
  • petrezselyemzöld

Elkészítés

A szalonnát kockákra vágjuk, majd a zsírját kisütjük. Szűrőkanállal kiszedjük, majd a visszamaradt olajba tesszük a vágott újhagymát és a kolbászt. Elkészítjük a meleg mártást a tejszínből, a paprikakrémből, kevés majorannával, majd ráöntjük a kolbászos keverékre, majd füstölt sajttal megszórjuk, visszatesszük a szalonnát, rá a már kifőtt tésztát, az apróra vágott petrezselyemzöldet és összeforgatjuk.

Megjegyzés

Kékfrankossal tálaljuk.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.