Szüleim kedvence
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 20 dkg angol szalonna
- újhagyma
- 20 dkg kolbász
a mártáshoz
- 3 evőkanál paprikakrém
- 2 dl tejszín
- majoranna
- 10 dkg füstölt sajt
- 1 csomag szélesmetélt
- petrezselyemzöld
Elkészítés
A szalonnát kockákra vágjuk, majd a zsírját kisütjük. Szűrőkanállal kiszedjük, majd a visszamaradt olajba tesszük a vágott újhagymát és a kolbászt. Elkészítjük a meleg mártást a tejszínből, a paprikakrémből, kevés majorannával, majd ráöntjük a kolbászos keverékre, majd füstölt sajttal megszórjuk, visszatesszük a szalonnát, rá a már kifőtt tésztát, az apróra vágott petrezselyemzöldet és összeforgatjuk.
Megjegyzés
Kékfrankossal tálaljuk.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.